Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Кадър: БТВ6 години няма отговорен за инцидента със смъртоносния

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgКадър: БТВ6 години няма отговорен за инцидента със смъртоносния
Коментари Харесай

6 г. няма отговорен за асансьор-убиец. Оцелялата жена: Обжалвам, но скоро ще изтече и давността. Предстоят ми още две операции за 18 000 лв.

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

6 години няма виновен за случая със смъртоносния асансьор в София, който падна с две дами в него, една от които умря. Софийската градска прокуратура е прекратила производството, оповестява БТВ. По знамение оживялата Мария Ваклинова към този момент е претърпяла четири интервенции, а в този момент й предстоят нови две.

``
реклама

" Това е цялостен парадокс, тъй като в действителност имаме един паднал асансьор, една жена, която откри гибелта си в шахтата на асансьора. Аз бях парцалена кукла, която е съшита, съединена, накована, с цел да продължа да пребивавам. Всъщност, едни хора са създали фалшив ремонт, едни други хора не са ревизирали какво се е случило, едни трети хора са се съгласили и са приели този ремонт и в действителност отговорни няма. Излиза, че са отговорни жертвите, че са се качили там. Смятам, че прокуратурата пази жертвите на закононарушения, а в този момент се получава, че пази отговорните ", сподели тя в ефира на БТВ.
" Преди да падне асансьора бях здрав човек. Нито едно от отговорностите ми в живота не се е трансформирало - това да се грижа за децата си и да продължа да пребивавам, само че физически това е доста мъчно осъществимо. Предстоят ми интервенции на гръбнака и на стъпалото, които би трябвало да доведат до по-добър живот. Да, аз би трябвало да ги платя, тъй като дело в съда няма, обезщетение няма, нито за физическите ми премеждия, нито морално задоволство за това, че някой би трябвало да поеме отговорността за рухването на асансьора. За интервенциите - наложи се да се поставят импланти, само че здравната каса не ги поема. 14 000 лв. костват имплантите, които са сложени в гръбнака ми и в крайници, а идните интервенции костват над 18 000 лв.. Успях да събера сумата с помощта на положителни хора, които ме поддържаха в акция за това ", изясни тя.
" Знаете ли кое е най-тъжното - тези каузи имат отминалост, 6 години минаха и нищо не се случва. Наближаваме периода за приключване на отминалостта на тези каузи. Аз апелирам това решение на прокуратурата, само че не знаем какъв брой това ще забави и дали няма да прекрачим периода на отминалост ", показа дамата.
" Черно, мрачно, безшумно, и доста болежка. Всичко помня по секунди. Разказвам го когато се постанова, само че съм решила да не безпокоя хората. Първото нещо, което си помислих, когато отворих очи, е че съм дала обещание на децата си нищо да не ми се случва. И това е водещото, което ме кара да желая по-добър живот, да се оправям с нещата колкото и да е мъчно. Този проблем е значимо по какъв начин ще бъде позволен, тъй като не може да царува безотговорност. Представяте ли си на следващия ден тези хора да ремонтират и вашия асансьор ", приключи тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР